"Gorelo" bo v bloku in gledališču

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Jutri, v soboto, 19. junija, bo v Kranju potekala požarna vaja z evakuacijo.
Oglej si celoten članek

Ob 10.40 se bo začela v večstanovanjski stavbi na naslovu Tuga Vidmarja 10 na Planini 2. Med 11.50 in 12.45 pa bo potekala v Prešernovem gledališču v starem mestnem jedru.

Približno ob 13. uri bodo gasilci Gasilsko reševalne službe Kranj pred Prešernovim gledališčem prevzeli novo avtolestev. Na dogodku pričakujejo tudi predstavnike sosednjih občin, to je Tržiča, Nakla, Škofje Loke, Šenčurja, Preddvora in Jezerskega, pa tudi ministra za obrambo mag. Mateja Tonina, so sporočili iz Mestne občine Kranj.

Na vaji bodo sodeloval gasilci Gasilsko reševalne službe Kranj in iz prostovoljnih gasilskih društev, družba Domplan, Civilna zaščita Mestne občine Kranj ter krajevni skupnosti Bratov Smuk in Center.

Požarna vaja bo prva tovrstna v Mestni občini Kranj. Njen namen je ozavestiti in informirati krajane, prebivalce blokovskega naselja o ravnanju ob požaru in povečati požarno varnost v večstanovanjskih stavbah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.