Iščejo pobeglega voznika

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Kranjski policisti so v nedeljo zjutraj obravnavali nesrečo s pobegom.
Oglej si celoten članek

Kot so navedli s Policijske uprave Kranj v današnjem pregledu dogodkov, ki so se zgodili na Gorenjskem v minulih 24 urah, je voznik z avtomobilom zapeljal na nasprotni pas in čelno trčil v avtomobil voznice. V tem avtu sta bila poškodovana voznica in njen sopotnik.
Povzročitelj je še pred prihodom policistov s kraja nesreče odšel, ne da bi nudil pomoč poškodovanima in jima posredoval posredoval svoje podatke. Policisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Poleg omenjene nesreče je bilo včeraj, 15. januarja, na Gorenjskem še 11 nesreč z materialno škodo, policisti so izpostavili dve.
Na območju Škofje Loke je voznik z avtomobilom pripeljal preblizu desnega roba vozišča in trčil v parkiran avtomobil, na območju Kranja pa je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtomobil drugega voznika. Obema povzročiteljema so policisti
izdali plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.