Gorenjska
171 ogledov

Iščejo pobeglega voznika

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Kranjski policisti so v nedeljo zjutraj obravnavali nesrečo s pobegom.

Kot so navedli s Policijske uprave Kranj v današnjem pregledu dogodkov, ki so se zgodili na Gorenjskem v minulih 24 urah, je voznik z avtomobilom zapeljal na nasprotni pas in čelno trčil v avtomobil voznice. V tem avtu sta bila poškodovana voznica in njen sopotnik.
Povzročitelj je še pred prihodom policistov s kraja nesreče odšel, ne da bi nudil pomoč poškodovanima in jima posredoval posredoval svoje podatke. Policisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Poleg omenjene nesreče je bilo včeraj, 15. januarja, na Gorenjskem še 11 nesreč z materialno škodo, policisti so izpostavili dve.
Na območju Škofje Loke je voznik z avtomobilom pripeljal preblizu desnega roba vozišča in trčil v parkiran avtomobil, na območju Kranja pa je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtomobil drugega voznika. Obema povzročiteljema so policisti
izdali plačilni nalog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.