Iz Avstrije privijugal do okolice Kranja

Foto: Profimedia
Avstrijski varnostni organi so včeraj obvestili slovensko policijo o tujem vozniku, ki da tudi po obravnavi zaradi alkoholiziranosti v Avstriji nadaljuje z vožnjo. Vinjenega so nato policisti ustavili v okolici Kranja.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da je preizkus alkohliziranosti pri omenjenem tujem vozniku pokazal rezultat 0,79 mg/l alkohola. Voznika so policisti pridržali in privedli na pristojno sodišče. Izrekli so mu globo v znesku 1300 evrov in 18 kazenskih točk.

Obravnavali deset prometnih nesreč

Na Gorenjskem so sicer policisti včeraj obravnavali 10 prometnih nesreč, od teh tri s telesnimi poškodbami.

Na gorenjski avtocesti pri Brezjah v občini Radovljica je voznik manjšega tovornega vozila trčil v varovalno ograjo in povzročil nesrečo s samoudeležbo. Iz vozila so ga izvlekli reševalci, mu nudili nujno medicinsko pomoč, nato so ga odpeljali v zdravstveno ustanovo.

V drugi nesreči se je poškodoval voznik: v Predosljah v Mestni občini Kranj je trčil v drevo.

Na planini Zajamniki v občini Bohinj pa je padla kolesarka in se huje poškodovala. Reševalci GRS Bohinj in združena ekipa helikopterske nujne pomoči in gorske reševalne zveze so poškodovano oskrbeli in jo prepeljali s helikopterjem Slovenske vojske na zdravljenje v Splošno bolnišnico Jesenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.