Prejeli kar pet zadetkov

Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je tokrat izgubil.
Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je tokrat izgubil.
Po nekaj uspešnih tekmah v 2. SNL NK Triglav Kranj ponovno nazaduje. Danes je bil ponovno poražen, v Ajdovščini je slavil NK Primorje.
Oglej si celoten članek

Na tekmi sicer ni manjkalo zadetkov na obeh straneh, pa vendar jih je bilo v gol Triglava občutno več. Prvi trije goli so za Primorje padli v 30., 44, in 50. minuti, na kar je Triglav odgovoril z dvema zadetkoma. Tian Pantelić je zadel v 53. minuti, Matevž Matko v 65. A manjša razlika v rezultatu ni dolgo trajala, Primorje je v kratkem še dvakrat zadelo, končni rezultat je bil 5 : 2. Triglav je tako zdrsnil na 13. mesto drugoligaške lestvice.

Naslednjo tekmo bo Triglav odigral na domačem terenu, bo pa nasprotnik kar močan, v Kranj namreč prihaja Krka, trenutno tretja na lestvici z le tremi porazi. Tekma bo v soboto, 26. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.