Kaos v dežju, obnovo naj bi končali do septembra

Foto: M. Ha. Tako je ob dežju na cesti skozi Godešič.
Foto: M. Ha. Tako je ob dežju na cesti skozi Godešič.
Že od sredine marca podjetje CVP, gradbeništvo in storitve, iz Ljubljane celovito preureja državno cesto Škofja Loka–Jeprca skozi naselje Godešič. Dela naj bi, kot predvideva pogodba, končali do septembra. A se bodo zaradi težav, kot vse kaže, zagotovo zavlekla v oktober.
Oglej si celoten članek

Ne le domačini, ampak tudi vsi drugi si želijo, da bi bila ta obnova približno trikilometrskega cestnega odseka čimprej končana, saj vozila obtičijo v zastojih zaradi zapor z izmeničnim prometom. Ob slabem vremenu, kot je bilo denimo v teh dneh, so bile razmere že kaotične (na fotografiji).

Na obeh straneh ceste bodo po novem tudi površine za pešce in kolesarje, korigirali bodo avtobusna postajališča, semaforizirali križišča ter uredili odvodnjavanje in cestno razsvetljavo.

Investitor del je Direkcija RS za infrastrukturo, soinvestitor pa Občina Škofja Loka. Pogodbena vrednost del med direkcijo in gradbenim podjetjem CVP je 1,07 milijona evrov z DDV, občina pa bo prispevala 76 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.