Konec tedna v Kranju dve cestni zapori

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V soboto bo zaprta cesta v Mavčičah, v nedeljo pa še Bleiweisova cesta v Kranju.
Oglej si celoten članek

Zaradi slabega vremena minuli konec tedna bodo cesto od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4 asfaltirali v soboto, 17. aprila. Zaradi polaganja obrabnega sloja asfalta bo cesta popolnoma zaprta, in sicer med 7. in 19. uro. S položenim asfaltom v soboto se bodo tako zaključila dela v Mavčičah v okviru rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče. Sledilo bo urejanje okolice in zaris črt. V 2. fazi rekonstrukcije bo na vrsti obnova 640 metrov dolgega cestišča v Prašah.

Konec tedna se obetajo tudi dela na Bleiweisovi cesti med križiščem za vojašnico in nadvozom nad avtocesto (proti Kokrici). S pripravljalnimi deli (rezkanjem asfalta in grobim asfaltiranjem), je Gorenjska gradbena družba že začela. V času del je promet na regionalni cesti urejen izmenično enosmerno, večino časa je omogočen tudi dovoz do objektov. V nedeljo, 18. aprila, pa bo zaradi preplastitve ceste (polaganja finega asfalta) od 6.30 do predvidoma 17. ure Bleiweisova cesta na tem odseku popolnoma zaprta. Dovoz do objektov ne bo mogoč. V primeru slabih vremenskih razmer se bo sicer asfaltiranje prestavilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.