Gorenjska
61 ogledov

Konec tedna v Kranju dve cestni zapori

Saša Despot
V soboto bo zaprta cesta v Mavčičah, v nedeljo pa še Bleiweisova cesta v Kranju.

Zaradi slabega vremena minuli konec tedna bodo cesto od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4 asfaltirali v soboto, 17. aprila. Zaradi polaganja obrabnega sloja asfalta bo cesta popolnoma zaprta, in sicer med 7. in 19. uro. S položenim asfaltom v soboto se bodo tako zaključila dela v Mavčičah v okviru rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče. Sledilo bo urejanje okolice in zaris črt. V 2. fazi rekonstrukcije bo na vrsti obnova 640 metrov dolgega cestišča v Prašah.

Konec tedna se obetajo tudi dela na Bleiweisovi cesti med križiščem za vojašnico in nadvozom nad avtocesto (proti Kokrici). S pripravljalnimi deli (rezkanjem asfalta in grobim asfaltiranjem), je Gorenjska gradbena družba že začela. V času del je promet na regionalni cesti urejen izmenično enosmerno, večino časa je omogočen tudi dovoz do objektov. V nedeljo, 18. aprila, pa bo zaradi preplastitve ceste (polaganja finega asfalta) od 6.30 do predvidoma 17. ure Bleiweisova cesta na tem odseku popolnoma zaprta. Dovoz do objektov ne bo mogoč. V primeru slabih vremenskih razmer se bo sicer asfaltiranje prestavilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.