Kranj: 4. februarja cepljenje samo starejših od 80 let

Foto: UKC Maribor
Foto: UKC Maribor
V četrtek, 4. februarja, se v Kranju nadaljuje cepljenje starejših od 80 let proti covidu-19. Trenutno je na cepljenje preko spletnega obrazca prijavljenih več kot 9000 občanov. Izbrani pacienti v tej starostni skupini bodo pravočasno obveščeni o točnem terminu cepljenja.
Oglej si celoten članek

Cepljenje bo potekalo v četrtek, 4. februarja 2021, od 8. ure naprej v avli Mestne občine Kranj – vhod je s ploščadi Brioni.

Zdravstveni dom Kranj vse vabljene za cepljenje naproša, da se na cepilnem mestu zglasijo pravočasno, upoštevajo navodila osebja pri cepljenju ter skrbijo za lastno varnost in varnost drugih.

Na cepilnem mestu so obvezne zaščitne maske in vzdrževanje ustrezne medsebojne razdalje.

Cepljenje je mogoče izvesti le pri zdravih, kar bo na cepilnem mestu preverjal zdravnik.

Pri prvem cepljenju v Kranju je bilo na voljo 335 doz cepiva, v četrtek je na cepljenje vabljenih 350 občanov.

Vseskozi je aktualen tudi spletni obrazec za cepljenje, preko katerega se je mogoče postaviti v vrsto, pri kateri prednostna merila določata Ministrstvo za zdravje in Nacionalni inštitut za javno zdravje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:16 2. Februar 2021.

    In kakšno cepivo bodo uporabili ?

  • 17:44 2. Februar 2021.

    Lokavi in zviti ti cepilci. Če zaradi cepiva pomrejo starjaki jih ni škoda. Logično bi bilo, da bi najprej cepili, …

  • 12:39 2. Februar 2021.

    TEST

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.