Kranj: dva pretepa v dveh dneh, požigalca še iščejo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so v soboto in nedeljo, 13. in 14. avgusta, obravnavali dva pretepa v Kranju, kriminalisti pa, kot so nam danes pojasnili s PU Kranj, še zbirajo obvestila o neznanem storilcu, ki je v soboto popoldne podtaknil ogenj v športnem objektu v Športnem centru Kranj.
Oglej si celoten članek

V soboto so kranjski policisti dobili prijavo povzročitve lažjih poškodb pri moškem. Za dejanje so obravnavli tri ljudi. Danes pa so s Policijske uprave Kranj sporočili, da sta se moška sprla in stepla in da je bil v pretepu en poškodovan. Policija pa zdaj vodi postopek proti obema.

V nedeljo pa so kranjski policisti obravnavali moškega, ki je v pretepu lažje poškodoval dva druga moška. Zaradi suma kaznivega dejanja proti njemu vodijo postopek.

Poročali smo že, da je v soboto, 13. avgusta, izbruhnil požar v kovinskem zabojniku oziroma skladiščnem kontejnerju na Partizanski cesti, v katerem med drugim trenirajo atleti in košarkarji. Ogenj je bil podtaknjen, so ugotovili kriminalisti, postopek pa, kot so nam odgovorili danes s PU Kranj, še poteka. Po prvih ocenah je na in v zabojniku oziroma šotoru nastalo za nekaj deset tisoč evrov škode. Kot nam je zjutraj pojasnil Branko Fartek, direktor Zavoda za šport Kranj, bodo še danes poklicali v podjetje Duol, "da pregledajo vso opremo in potem bomo lahko ocenili dejansko škodo".

Devet prometnih nesreč s telesnimi poškodbami

V zadnjih dveh dneh, se pravi v nedeljo in praznični ponedeljek, 14. in 15. avgust, je bilo na Gorenjskem devet prometnih nesreč, v katerih so se udeleženci telesno poškodovali. V Cerkljah na Gorenjskem, v Godešiču in Naklem so policisti obravnavali nesreče med kolesarji in vozniki osebnih avtomobilov.  V  Škofji  Loki sta v dveh nesrečah sama padla kolesarja.  Eden od njiju je bil tudi pod vplivom alkohola. V kraju Dovje sta bila v nesreči  udeležena dva motorista in voznik avtomobila. Nesrečo je povzročil  motorist  zaradi  prekratke varnostne razdalje. V Bohinju pa sta trčila voznika dveh osenbnih avtomobilov.

Pestro je bilo v minulih dveh dneh tudi na področju kriminalitete. Na območju Jesenic je neznanec vlomil v dva avtodoma in odtujil denar. V Bohinju je bilo vlomljeno v osebni avtomobil. Storilec je razbil steklo ter odtujil  torbico z denarjem in bančnimi karticami. Na železniški  postaji v Lescah je bilo ukradeno gorsko kolo, v Kranju pa povzročena škoda na osebnem avtomobilu.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:02 16. Avgust 2022.

    Kolesa ni imel, ne, saj je imel ruzak! A je imel v ruzaku bencin pa take fore?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.