Motorist v ovinku čelno trčil v avtomobil

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Danes, v ponedeljek, 11. julija, okoli 17. ure se je na cesti Škofja Loka-Železniki izven naselja Praprotno zgodila prometna nesreča, v kateri sta se poškodovala dva človeka. Zaradi nesreče je bila cesta eno uro popolnoma zaprta, promet je nato stekel izmenično, normalno pa je bila vnovič odprta okoli 19.30.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da sta bila v nesreči udeležena motorist in voznik osebnega avtomobila. Nesrečo v ovinku je, po doslej zbranih podatkih, s čelnim trčenjem v nasproti vozeči avtomobil povzročil motorist.

Poškodovanega motorista in voznika so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka, pomagali so jim tudi prostovoljni gasilci PGD Škofja Loka. S helikopterjem Slovenske vojske so motorista odpeljali v UKC Ljubljana, poškodovanega voznika pa so z reševalnim vozilom prepeljali reševalci NMP Škofja Loka prav tako v UKC Ljubljana.

PROMETNA NESREČA Kranj: Mopedist pobegnil po trčenju, poziv očividcem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.