Gorenjska
2066 ogledov

Motorist v ovinku čelno trčil v avtomobil

prometna nesreča znak Facebook
Danes, v ponedeljek, 11. julija, okoli 17. ure se je na cesti Škofja Loka-Železniki izven naselja Praprotno zgodila prometna nesreča, v kateri sta se poškodovala dva človeka. Zaradi nesreče je bila cesta eno uro popolnoma zaprta, promet je nato stekel izmenično, normalno pa je bila vnovič odprta okoli 19.30.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da sta bila v nesreči udeležena motorist in voznik osebnega avtomobila. Nesrečo v ovinku je, po doslej zbranih podatkih, s čelnim trčenjem v nasproti vozeči avtomobil povzročil motorist.

Poškodovanega motorista in voznika so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka, pomagali so jim tudi prostovoljni gasilci PGD Škofja Loka. S helikopterjem Slovenske vojske so motorista odpeljali v UKC Ljubljana, poškodovanega voznika pa so z reševalnim vozilom prepeljali reševalci NMP Škofja Loka prav tako v UKC Ljubljana.

trčenje kolesar in voznik motorja, Kranj, Cesta Jaka Platiše PROMETNA NESREČA Gorenjska Kranj: Mopedist pobegnil po trčenju, poziv očividcem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.