Na Jeprci ukradel gorivo iz delovnega stroja

Foto: M. Ha. Regionalna cesta Ljubljana-Kranj pri Jeprci je v teh dneh tudi delovišče, kar vedo tudi nepridipravi.
Foto: M. Ha. Regionalna cesta Ljubljana-Kranj pri Jeprci je v teh dneh tudi delovišče, kar vedo tudi nepridipravi.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tri tatvine, danes poročajo s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Iz gostinskega lokala na Bledu je izgini denar, v trgovini v Kranju pa pogrešajo več artiklov. Policisti raziskujejo tudi tatvino goriva iz delovnega stroja na gradbišču na Jeprci, kjer obnavljajo cesto. Tam je neznanec iztočil kar 80 litrov.

Naj spomnimo, da so policisti tatvino na tem gradbišču (gre za celovito obnovo 4,4-kilometrskega odseka regionalne ceste Ljubljana-Kranj, ki bo predvidoma končana konec januarja 2022) obravnavali že pred dvema tednoma: takrat je izginil akumulator iz mobilnega semaforja.

Včeraj popoldne so kranjski policisti obravnavali tudi manjši požar v podzemnih garažah na Cesti Jake Platiše na Planini. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je v kleti garažne hiše gorel pisarniški stol in da se je širil dim. Poklicni gasilci GARS Kranj so pogasili požar in pregledali garažo. Na srečo je nastala le manjša materialna škoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.