Gorenjska
914 ogledov

Na Jeprci ukradel gorivo iz delovnega stroja

Jeprca, rekonstrukcija ceste M. Ha. Regionalna cesta Ljubljana-Kranj pri Jeprci je v teh dneh tudi delovišče, kar vedo tudi nepridipravi.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tri tatvine, danes poročajo s Policijske uprave Kranj.

Iz gostinskega lokala na Bledu je izgini denar, v trgovini v Kranju pa pogrešajo več artiklov. Policisti raziskujejo tudi tatvino goriva iz delovnega stroja na gradbišču na Jeprci, kjer obnavljajo cesto. Tam je neznanec iztočil kar 80 litrov.

Naj spomnimo, da so policisti tatvino na tem gradbišču (gre za celovito obnovo 4,4-kilometrskega odseka regionalne ceste Ljubljana-Kranj, ki bo predvidoma končana konec januarja 2022) obravnavali že pred dvema tednoma: takrat je izginil akumulator iz mobilnega semaforja.

Včeraj popoldne so kranjski policisti obravnavali tudi manjši požar v podzemnih garažah na Cesti Jake Platiše na Planini. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je v kleti garažne hiše gorel pisarniški stol in da se je širil dim. Poklicni gasilci GARS Kranj so pogasili požar in pregledali garažo. Na srečo je nastala le manjša materialna škoda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.