Najprej darovanje krvi, potem na izlet

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Krajevna organizacija Rdečega križa Preddvor bo v petek, 26. avgusta, pripravila krvodajalsko akcijo z izletom, so sporočili iz RKS Območnega združenja Kranj.
Oglej si celoten članek

Krvodajalke in krvodajalce in vse, ki bi to želeli postati, tako vabijo, da v petek ob 6. uri zjutraj počakajo na poseben avtobus na avtobusni postaji pred stavbo Občine Preddvor. Od tam se bodo najprej odpeljali v Ljubljano na Zavod za transfuzijsko medicino na darovanje krvi.
Kot poudarjajo z Rdečega križa, krvodajalske akcije zaradi covida-19 potekajo drugače in se vsem krvodajalcem že vnaprej zahvaljujejo za plemenito dejanje, ker bodo s svojo krvjo marsikomu vrnili zdravje ali celo rešili življenje.
Krvodajalsko akcijo bodo krvodajalci zaključili s prijetnim druženjem in izletom na obalo. Dodatne informacije in predhodne prijave zbira predsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Preddvor Milena Zupin na telefonski številki 041 382 - 270.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.