Gorenjska
1114 ogledov

Najprej darovanje krvi, potem na izlet

Krvodajalstvo v Sloveniji Saša Despot
Krajevna organizacija Rdečega križa Preddvor bo v petek, 26. avgusta, pripravila krvodajalsko akcijo z izletom, so sporočili iz RKS Območnega združenja Kranj.

Krvodajalke in krvodajalce in vse, ki bi to želeli postati, tako vabijo, da v petek ob 6. uri zjutraj počakajo na poseben avtobus na avtobusni postaji pred stavbo Občine Preddvor. Od tam se bodo najprej odpeljali v Ljubljano na Zavod za transfuzijsko medicino na darovanje krvi.
Kot poudarjajo z Rdečega križa, krvodajalske akcije zaradi covida-19 potekajo drugače in se vsem krvodajalcem že vnaprej zahvaljujejo za plemenito dejanje, ker bodo s svojo krvjo marsikomu vrnili zdravje ali celo rešili življenje.
Krvodajalsko akcijo bodo krvodajalci zaključili s prijetnim druženjem in izletom na obalo. Dodatne informacije in predhodne prijave zbira predsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Preddvor Milena Zupin na telefonski številki 041 382 - 270.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.