Nasilneža po napadu na partnerko in policista priprli

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Radovljiški policisti so v petek, 15. oktobra, obravnavali nasilnega moškega, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Pesti pa so zapele tudi v gorenjski prestolnici: v noči s sobote na nedeljo, s 16. na 17. oktober, so se prerivali najprej v in nato še pred gostinskim lokalom v Kranju.
Oglej si celoten članek

Informacijo o tem, da se na javnem kraju moški nasilno vede do ženske, je policiji v Radovljici podala občanka. In tako so policisti pristopili do njiju in pričeli s postopkom. A moški se je začel upirati. Policista je poškodoval, in sicer ga je udaril v ramo, nato pa je pobegnil.
Policisti so ga izsledili in mu odvzeli prostost.

Nasilni moški je tako osumljen nasilja v družini in prepreprečitve uradnega dejanja, izrekli pa so mu tudi prepoved približevanja partnerki.

Ob prihodu policistov so se razbežali

V minulih dveh dneh so gorenjski policisti prejeli kar 17 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter tri v zasebnem prostoru.

Glede nasilja v in pred gostinskim lokalom sinoči v Kranju policija še preverja okoliščine in vodi postopek. Zaenkrat je znano le, da je več ljudi kršilo javni red in mir, zato so jih varnostniki odstranili iz lokala. A ti so tam nadaljevali s kršitvami. Ob prihodu policistov se omenjeni prekrškarji razbežali. Eden od udeležencev je prijavil, da ga je nekdo udaril v glavo, nihče drug pa zaenkrat ni prijavil morebitnih poškodb. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.