Gorenjska
1553 ogledov

Nasilneža po napadu na partnerko in policista priprli

Policija uniforma policist Saša Despot
Radovljiški policisti so v petek, 15. oktobra, obravnavali nasilnega moškega, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Pesti pa so zapele tudi v gorenjski prestolnici: v noči s sobote na nedeljo, s 16. na 17. oktober, so se prerivali najprej v in nato še pred gostinskim lokalom v Kranju.

Informacijo o tem, da se na javnem kraju moški nasilno vede do ženske, je policiji v Radovljici podala občanka. In tako so policisti pristopili do njiju in pričeli s postopkom. A moški se je začel upirati. Policista je poškodoval, in sicer ga je udaril v ramo, nato pa je pobegnil.
Policisti so ga izsledili in mu odvzeli prostost.

Nasilni moški je tako osumljen nasilja v družini in prepreprečitve uradnega dejanja, izrekli pa so mu tudi prepoved približevanja partnerki.

Ob prihodu policistov so se razbežali

V minulih dveh dneh so gorenjski policisti prejeli kar 17 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter tri v zasebnem prostoru.

Glede nasilja v in pred gostinskim lokalom sinoči v Kranju policija še preverja okoliščine in vodi postopek. Zaenkrat je znano le, da je več ljudi kršilo javni red in mir, zato so jih varnostniki odstranili iz lokala. A ti so tam nadaljevali s kršitvami. Ob prihodu policistov se omenjeni prekrškarji razbežali. Eden od udeležencev je prijavil, da ga je nekdo udaril v glavo, nihče drug pa zaenkrat ni prijavil morebitnih poškodb. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.