Nihče noče biti direktor

Foto: Bor Slana/STA Doc. dr. Aleš Rozman, dr. med., spec bo UK Golnik vodil najdlje še eno leto kot vršilec dolžnosti direktorja.
Foto: Bor Slana/STA Doc. dr. Aleš Rozman, dr. med., spec bo UK Golnik vodil najdlje še eno leto kot vršilec dolžnosti direktorja.
Svet zavoda Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergijo Golnik bi moral na včerajšnji seji odločati o novem direktorju, a so se lahko zgolj seznanili z ugotovitvijo razpisne komisije, da se na javni razpis do predvidenega roka, ki se je iztekel 26. januarja, ni prijavil noben kandidat. Aleša Rozmana so zato imenovali za vršilca dolžnosti.
Oglej si celoten članek

Kot je za STA povedal predsednik sveta zavod omenjene klinike Miha Zalokar, bodo o tem, kdaj bodo ponovili razpis, odločali na eni izmed prihodnjih sej, so pa zato dosedanjega direktorja Aleša Rozmana z 21. marcem imenovali za vršilca dolžnosti do imenovanja direktorja na podlagi ponovljenega razpisa, a najdlje za eno leto.

Svet zavoda je razpis objavil 18. januarja, saj se Rozmanu marca izteče mandat, potem ko je bil na to mesto za štiri leta imenovan konec februarja 2018.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:03 23. Februar 2022.

    Če jaz tole prav razumem, Rozman mogoče še bi, pa ga Golnik noče več. Baje dober zdravnik, pa zelo, zelo …

  • 13:22 23. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 12:49 23. Februar 2022.

    Rozman ne želi kandidirati za direktorja ker je premajhna plača ? Zakaj pa sedaj dela ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.