Gorenjska
5191 ogledov

Nihče noče biti direktor

Aleš Rozman Bor Slana/STA Doc. dr. Aleš Rozman, dr. med., spec bo UK Golnik vodil najdlje še eno leto kot vršilec dolžnosti direktorja.
Svet zavoda Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergijo Golnik bi moral na včerajšnji seji odločati o novem direktorju, a so se lahko zgolj seznanili z ugotovitvijo razpisne komisije, da se na javni razpis do predvidenega roka, ki se je iztekel 26. januarja, ni prijavil noben kandidat. Aleša Rozmana so zato imenovali za vršilca dolžnosti.

Kot je za STA povedal predsednik sveta zavod omenjene klinike Miha Zalokar, bodo o tem, kdaj bodo ponovili razpis, odločali na eni izmed prihodnjih sej, so pa zato dosedanjega direktorja Aleša Rozmana z 21. marcem imenovali za vršilca dolžnosti do imenovanja direktorja na podlagi ponovljenega razpisa, a najdlje za eno leto.

Svet zavoda je razpis objavil 18. januarja, saj se Rozmanu marca izteče mandat, potem ko je bil na to mesto za štiri leta imenovan konec februarja 2018.

 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:03 23.februar 2022.

    Če jaz tole prav razumem, Rozman mogoče še bi, pa ga Golnik noče več. Baje dober zdravnik, pa zelo, zelo slab sodelavec in človek. Dela se norca iz pacientov, o njih pred sodelavci grdo govori in še enih očitkov leti nanj.

  • Evangelina_Moore 13:22 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Leon
    Leon 12:49 23.februar 2022.

    Rozman ne želi kandidirati za direktorja ker je premajhna plača ? Zakaj pa sedaj dela ?