Novo v primeru pogrešane 12-letnice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V primeru pogrešane najstnice se je spet oglasila PU Koper.
Oglej si celoten članek

Tokrat imajo k sreči vest, ki bo pomirila številne, ki ste delili informacije o pogrešani najstnici. 12-letnico, ki je bila pogrešana od četrtka naprej, so našli, z njo je vse v redu, poročajo koprski policisti.

xxx

Ozadje primera policija ne razkriva. Kot je znano, je deklica v četrtek predčasno odšla iz šole, nato se je za njo izgubila vsaka sled.

Slovenija 12-letnica je še vedno pogrešana, bodite pozorni na to jakno

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:52 1. December 2017.

    Super, da so jo našli. Ostalih podrobnosti primera ne vemo in je brez veze nekaj na pamet ugibati.

  • 07:59 1. December 2017.

    asmas 1965. Upam, da si mislil na tvojo znanko in ne na hčero.

  • 07:52 1. December 2017.

    marsikateri starši svojim otrokom dovolijo preveč.Tale najstnica ima verjetno vsekakor polno "rit" vsega,ko pa enkrat starši ugotovijo da je preveč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.