Obrat: tudi v Kranju 7. julija popoldne odprto cepljenje

Foto: Epa Covid-19, cepljenje, Pfizerjevo cepivo
Foto: Epa Covid-19, cepljenje, Pfizerjevo cepivo
V Zdravstvenem domu Kranj so si premislili glede odprtega cepljenja. Še dopoldne je veljalo, da tega v prihodnje ni pričakovati, malo po 15. uri pa smo prejeli sporočilo, da bodo v največjem gorenjskem cepilnem centru v Vojašnici Petra Petriča Kranj že to sredo, 7. julija, organizirali dan odprtih vrat, in sicer od 14. do 17. ure. Cepili bodo izključno s cepivom Pfizer.
Oglej si celoten članek

Iz službe za stike z javnostjo, ki skrbi za ažurno obveščanje o cepljenjih v Kranju, Škofji Loki in Tržiču, so ta hitri obrat obrazložili, da imajo stalne odpovedi naročenih na cepljenje oziroma naročenih preprosto ni na cepilno mesto v vojašnico. Zaradi tega imajo v Kranju že veliko zalogo neuporabljenega Pfizerja.

Po drugi strani pa občani sprašujejo po terminih za cepljenje, ker se odpravljajo na dopust v tujino in se nimajo časa naročati. Ob tem pa prosijo za popoldanski termin, ker imajo dopoldne službo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.