Gorenjska
892 ogledov

Obrat: tudi v Kranju 7. julija popoldne odprto cepljenje

Covid-19, cepljenje, Pfizerjevo cepivo Epa Covid-19, cepljenje, Pfizerjevo cepivo
V Zdravstvenem domu Kranj so si premislili glede odprtega cepljenja. Še dopoldne je veljalo, da tega v prihodnje ni pričakovati, malo po 15. uri pa smo prejeli sporočilo, da bodo v največjem gorenjskem cepilnem centru v Vojašnici Petra Petriča Kranj že to sredo, 7. julija, organizirali dan odprtih vrat, in sicer od 14. do 17. ure. Cepili bodo izključno s cepivom Pfizer.

Iz službe za stike z javnostjo, ki skrbi za ažurno obveščanje o cepljenjih v Kranju, Škofji Loki in Tržiču, so ta hitri obrat obrazložili, da imajo stalne odpovedi naročenih na cepljenje oziroma naročenih preprosto ni na cepilno mesto v vojašnico. Zaradi tega imajo v Kranju že veliko zalogo neuporabljenega Pfizerja.

Po drugi strani pa občani sprašujejo po terminih za cepljenje, ker se odpravljajo na dopust v tujino in se nimajo časa naročati. Ob tem pa prosijo za popoldanski termin, ker imajo dopoldne službo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.