Od danes možen prevzem kosil za učence in dijake

Foto: Osnovna šola Jakoba Aljaža Kranj
Foto: Osnovna šola Jakoba Aljaža Kranj
Mestna občina Kranj danes začenja z razdeljevanjem toplih obrokov tistim učencem in dijakom, ki imajo subvencionirano prehrano v šolskem letu 2020/2021. Tople obroke bodo delili prostovoljci v Osnovni šoli Jakoba Aljaža med 12. in 14. uro.
Oglej si celoten članek

Skladno z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport topli obroki pripadajo učencem in dijakom, ki so upravičeni do subvencionirane prehrane. V veljavi bo med izobraževanjem na daljavo v času epidemije covid-19. Trenutno je v Kranju prijavljenih 100 upravičencev, število pa še ni dokončno, saj nekatere srednje šole še zbirajo prijave.

 

Osebni prevzem hrane bo v Osnovni šoli Jakoba Aljaža Kranj, in sicer z zunanje strani objekta pri vhodu v kuhinjo, vsak delovni dan od danes naprej. Med 12. in 13. uro bodo deli kosilo za učence vseh osnovnih šol z izjemo Osnovnih šol Jakoba Aljaža, Staneta Žagarja in Simona Jenka. Prijavljeni s teh šol, poleg njih pa tudi dijaki, lahko kosilo prevzamejo med 13. in 14. uro. Topel obrok bodo delili prostovoljci v nepovratni embalaži, ki ohranja toploto hrane. Na Mestni občini Kranj ob tem še dodajajo, da naj imajo upravičenci za prevzem hrane s seboj vrečko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:58 11. November 2020.

    Zanimivo.. da ti kuhajo in še domiv prnesejo.. !! Ne pridet na pravzem ne to pa NE.. !! Doma sedat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.