Odprto cepljenje v Medvodah

Foto: Profimedia Za zaščito proti covidu-19 je potreben le en odmerek tega cepiva.
Foto: Profimedia Za zaščito proti covidu-19 je potreben le en odmerek tega cepiva.
Zdravstveni dom Medvode danes, 2. julija, izvaja cepljenje proti covidu-19 za vse nenaročene. Enako bo tudi v prihodnjih dneh.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj pred medvoškim zdravstvenim domom na Ostrovrharjevi ulici 6 ni bilo nobenega čakanja, cepljenje s cepivom Janssen pa bo potekalo vse do 12.30.

Podobno bo v ponedeljek, 5. julija: s cepivom Janssen bo zdravstveno osebje cepilo od 8.15 do 10. ure, od 10.40 do 12.30 bodo cepili tiste, ki želijo cepivo Pfizer.

Tega cepljenja s cepivom Pfizer se lahko 5. julija udeležijo tudi vsi, ki so že bili cepljeni s prvim odmerkom cepiva Pfizer in je od prvega odmerka minilo najmanj tri tedne oziroma še niso prejeli drugega odmerka.

Odprto cepljenje s Pfizerjem bo v ZD Medvode tudi v torek, 6. julija, od 17. do 18.40, medtem ko bo v sredo, 7. julija, od 8.30 do 12.30 cepljenje s cepivom AstraZeneca.

S cepivom AstraZeneca se lahko cepijo vsi, ki še niso prejeli drugega odmerka cepiva AstraZeneca in je od prvega odmerka minilo najmanj pet tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.