Gorenjska
479 ogledov

Odprto cepljenje v Medvodah

cepivo Johnson & Johnson Profimedia Za zaščito proti covidu-19 je potreben le en odmerek tega cepiva.
Zdravstveni dom Medvode danes, 2. julija, izvaja cepljenje proti covidu-19 za vse nenaročene. Enako bo tudi v prihodnjih dneh.

Danes zjutraj pred medvoškim zdravstvenim domom na Ostrovrharjevi ulici 6 ni bilo nobenega čakanja, cepljenje s cepivom Janssen pa bo potekalo vse do 12.30.

Podobno bo v ponedeljek, 5. julija: s cepivom Janssen bo zdravstveno osebje cepilo od 8.15 do 10. ure, od 10.40 do 12.30 bodo cepili tiste, ki želijo cepivo Pfizer.

Tega cepljenja s cepivom Pfizer se lahko 5. julija udeležijo tudi vsi, ki so že bili cepljeni s prvim odmerkom cepiva Pfizer in je od prvega odmerka minilo najmanj tri tedne oziroma še niso prejeli drugega odmerka.

Odprto cepljenje s Pfizerjem bo v ZD Medvode tudi v torek, 6. julija, od 17. do 18.40, medtem ko bo v sredo, 7. julija, od 8.30 do 12.30 cepljenje s cepivom AstraZeneca.

S cepivom AstraZeneca se lahko cepijo vsi, ki še niso prejeli drugega odmerka cepiva AstraZeneca in je od prvega odmerka minilo najmanj pet tednov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.