Partnerki se ne sme približati

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Blejski policisti so včeraj, v nedeljo, dopoldne obravnavali nasilje v družini med partnerjema.
Oglej si celoten članek

Kot so danes v pregledu dogodkov, ki so se v zadnjih 24 urah zgodili na Gorejskem, sporočili s Policijske uprave Kranj, so blejski policisti 43-letnemu moškemu zaradi nasilnih dejanj nad žensko izrekli prepoved približevanja. O dejanjih zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja. Obveščali bodo pristojno državno tožilstvo.

Na srečo je včerajšnja pustna nedelja minila brez hujših nesreč v gorah in smučiščih.
O dveh nesrečah, obe sta se zgodili med 12. in 13. uro, so bili obveščeni blejski policisti.

Na planini Javornik v občini Gorje je padla 46-letna ženska in se lahko telesno poškodovala. Pomoč na kraju so ji nudili gorski reševalci GRS Radovljica. Posredovala je ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika ter jo s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala v Splošno bolnišnico Jesenice.

V nesreči na smučišču pa se je pri padcu lažje poškodoval 55-letni smučar. Na kraju sta mu pomoč nudila reševalec na smučišču in nadzornica na smučišču. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo.

Tatovi ne počivajo

Radovljiški policisti so v nedeljo okoli 21.30 obravnavali tatvino katalizatorja s parkiranega avtomobila. Neznanec je lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov.
Še bolj pa je zagotovo bolela glava voznike treh tujih tovornih vozil: ti so vozila parkirali na enem izmed počivališč ob gorenjski avtocesti, nato pa jim je nekdo v noči s petka na soboto ukradel nafto iz rezervoarjev. Iz enega 600 litrov, iz drugega 500 litrov in iz tretjega 400 litov nafte.
Zelo jezen je zagotovo tudi smučar, ki so mu v soboto popoldne na smučišču ukradli smuči Elan, tip insomnia, dolžine 152 cm, črno-modre barve in tudi palice Elan.
Tako za tatvine goriva kot tudi tatvino smuči in palic kranjski policisti zbirajo obvestila, vodijo predkazenski postopek in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:08 20. Februar 2023.

    ta zakon je cista bedarija in je pisan na kozo socialnih delavcev innjihove nesposobnosti

  • 19:06 20. Februar 2023.

    me pa res zanima kako lahko ta prepoved zadrzi cloveka ki je trdno odlocen da bo obracunal s to osebo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.