Partnerki se ne sme približati

Foto: A. L.
Foto: A. L.
S Policijske uprave Kranj že drugi dan zaporedoma poročajo o nasilju v družini. V soboto zvečer so 31-letnega nasilnega moškega, ki se je znesel nad partnerko, obravnavali radovljiški policisti, včeraj, v nedeljo dopoldne, so kranjski policisti dobili prijavo o enakem kaznivem dejanju.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo s PU Kranj, so kranjski policisti včeraj okoli okoli 10. ure obravnavali nasilje med partnerjema. 32-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad zunajzakonsko partnerko izrekli prepoved približevanja. O njegovih dejanjih policisti zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Trčila v fizično zaporo

V zadnjih 24 urah so bile na Gorenjskem tri prometne nesreče, vse na srečo zgolj z materialno škodo. Malo pred 9. uro je včeraj voznik na gorenjski avtocesti med Lescami in Vrbo zapeljal preblizu desnega roba vozišča in z avtomobilom trčil v pokončno fizično zaporo na delovišču. Okoli 12.30 je v fizično zaporo med Lipcami in Lescami z avtomobilom trčil še 77-letni  voznik. Policisti za oba vodijo prekrškovni postopek.

NASILJE "Zmoreš, močnejša si, kot si misliš"

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.