Gorenjska
4741 ogledov

Partnerki se ne sme približati

Policijski avtomobili A. L.
S Policijske uprave Kranj že drugi dan zaporedoma poročajo o nasilju v družini. V soboto zvečer so 31-letnega nasilnega moškega, ki se je znesel nad partnerko, obravnavali radovljiški policisti, včeraj, v nedeljo dopoldne, so kranjski policisti dobili prijavo o enakem kaznivem dejanju.

Kot poročajo s PU Kranj, so kranjski policisti včeraj okoli okoli 10. ure obravnavali nasilje med partnerjema. 32-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad zunajzakonsko partnerko izrekli prepoved približevanja. O njegovih dejanjih policisti zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Trčila v fizično zaporo

V zadnjih 24 urah so bile na Gorenjskem tri prometne nesreče, vse na srečo zgolj z materialno škodo. Malo pred 9. uro je včeraj voznik na gorenjski avtocesti med Lescami in Vrbo zapeljal preblizu desnega roba vozišča in z avtomobilom trčil v pokončno fizično zaporo na delovišču. Okoli 12.30 je v fizično zaporo med Lipcami in Lescami z avtomobilom trčil še 77-letni  voznik. Policisti za oba vodijo prekrškovni postopek.

nasilje nad ženskami, Varna hiša Gorenjske NASILJE Gorenjska "Zmoreš, močnejša si, kot si misliš"

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.