Pijan je s kuhinjskim nožem porezal znanca

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Kriminalisti so včeraj na Okrožno sodišče v Kranju s kazensko ovadbo privedli osumljenega Kranjčana, ker je v ponedeljek s kuhinjskim nožem porezal svojega znanca. Osumljenemu je preiskovalna sodnica zaradi poskusa uboja odredila pripor.
Oglej si celoten članek

Iz Policijske uprave Kranj so že v torek sporočili, da so kranjski kriminalisti 28. decembra obravnavali spor oziroma prepir med znancema in da je bil v njem eden od njiju tako poškodovan, da so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo.

Danes pa je Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj, navedel, da so gorenjski kriminalisti v postopku ugotovili, da je šlo za poskus uboja. Podan je utemeljen sum, da je osumljenec s  kuhinjskim nožem in povzročitvijo telesnih poškodb med prepirom poskušal vzeti življenje oškodovancu. Vse se je dogajalo v objektu.
Poškodovani je sam poklical policijo, policisti pa so osumljenega, ki je bil pod vplivom alkohola, prijeli v Kranju oziroma na kraju dogodka.

Zaradi hujših poškodb so poškodovanega moškega odpeljali v zdravstveno ustanovo, njegovo življenje pa ni več ogroženo.

Na naše vprašanje, zakaj sta se moška sprla, pa nam je Bojan Kos odgovoril, da je bil osumljenec v afektnem stanju in pod vplivom alkohola. Osumljenca pa so v preteklosti že obravnavali za prekrške z elementi nasilja.


 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:34 4. Januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.