Gorenjska
2225 ogledov

Pijan je s kuhinjskim nožem porezal znanca

Fotografija je simbolična. Fotografija je simbolična.
Kriminalisti so včeraj na Okrožno sodišče v Kranju s kazensko ovadbo privedli osumljenega Kranjčana, ker je v ponedeljek s kuhinjskim nožem porezal svojega znanca. Osumljenemu je preiskovalna sodnica zaradi poskusa uboja odredila pripor.

Iz Policijske uprave Kranj so že v torek sporočili, da so kranjski kriminalisti 28. decembra obravnavali spor oziroma prepir med znancema in da je bil v njem eden od njiju tako poškodovan, da so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo.

Danes pa je Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj, navedel, da so gorenjski kriminalisti v postopku ugotovili, da je šlo za poskus uboja. Podan je utemeljen sum, da je osumljenec s  kuhinjskim nožem in povzročitvijo telesnih poškodb med prepirom poskušal vzeti življenje oškodovancu. Vse se je dogajalo v objektu.
Poškodovani je sam poklical policijo, policisti pa so osumljenega, ki je bil pod vplivom alkohola, prijeli v Kranju oziroma na kraju dogodka.

Zaradi hujših poškodb so poškodovanega moškega odpeljali v zdravstveno ustanovo, njegovo življenje pa ni več ogroženo.

Na naše vprašanje, zakaj sta se moška sprla, pa nam je Bojan Kos odgovoril, da je bil osumljenec v afektnem stanju in pod vplivom alkohola. Osumljenca pa so v preteklosti že obravnavali za prekrške z elementi nasilja.


 
Komentarjev 1
  • rospioti 10:34 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks