Pijan vozil partnerko in otroka

Foto: PU Kranj Včerajšnji prizor z gorenjske avtoceste.
Foto: PU Kranj Včerajšnji prizor z gorenjske avtoceste.
Gorenjski policisti so sinoči iz prometa izločili pijanega voznika, ki je v vozilu vozil tudi partnerko in otroka.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj danes sporočili, da je preizkus alkoholiziranosti pri omenjenem vozniku pokazal rezultat 0,79 mg/l alkohola.
Zaradi hujšega prekrška bodo policisti proti njemu vložili nujni obdolžilni predlog na pristojno sodišče. O dogodku pa bodo seznanili tudi pristojni center za socialno delo.

Kolesni vijaki so se kar odvili

Zelo blizu nesreče pa je bil včeraj na gorenjski avtocesti tudi voznik tovornega vozila.

Na odseku Brezje-Radovljica sta mu odpadli dve zadnji kolesi. Eno odpadlo oziroma odvito kolo je obstalo na prehitevalnem pasu, je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj.

Promet na tem delu avtoceste je bil zato krajši čas oviran. Okoliščine kažejo, da so se odvili kolesni vijaki. Tuje krivde pa policisti niso ugotovili.

     

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:19 15. April 2021.

    Na odseku Brezje-Radovljica sta mu odpadli dve zadnji kolesi. Eno odpadlo oziroma odvito kolo je obstalo na prehitevalnem pasu, je …

  • 10:27 15. April 2021.

    V starih časih smo po nekaj deset kilometrov vožnje prijeli v roke ključ za matice koles,pa preverili,če se je po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.