Gorenjska
1617 ogledov

Pijan vozil partnerko in otroka

Pnevmatika PU Kranj Včerajšnji prizor z gorenjske avtoceste.
Gorenjski policisti so sinoči iz prometa izločili pijanega voznika, ki je v vozilu vozil tudi partnerko in otroka.

S Policijske uprave Kranj danes sporočili, da je preizkus alkoholiziranosti pri omenjenem vozniku pokazal rezultat 0,79 mg/l alkohola.
Zaradi hujšega prekrška bodo policisti proti njemu vložili nujni obdolžilni predlog na pristojno sodišče. O dogodku pa bodo seznanili tudi pristojni center za socialno delo.

Kolesni vijaki so se kar odvili

Zelo blizu nesreče pa je bil včeraj na gorenjski avtocesti tudi voznik tovornega vozila.

Na odseku Brezje-Radovljica sta mu odpadli dve zadnji kolesi. Eno odpadlo oziroma odvito kolo je obstalo na prehitevalnem pasu, je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj.

Promet na tem delu avtoceste je bil zato krajši čas oviran. Okoliščine kažejo, da so se odvili kolesni vijaki. Tuje krivde pa policisti niso ugotovili.

     

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 15:19 15.april 2021.

    Na odseku Brezje-Radovljica sta mu odpadli dve zadnji kolesi. Eno odpadlo oziroma odvito kolo je obstalo na prehitevalnem pasu, je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj. Zanima me kakšno kazen je dobil ? 44 €

  • sam1 10:27 15.april 2021.

    V starih časih smo po nekaj deset kilometrov vožnje prijeli v roke ključ za matice koles,pa preverili,če se je po demontaži in montaži koles kaj popustilo-danes večinoma držimo v rokah telefone in tablice in neutrudno snemamo in slikamo ter objavljamo ...prikaži več napake vseh ostalih udeležencev v prometu......