Pogrešanega Kranjčana zaman iskali tudi potapljači

Foto: M. Ha. Reka Sava blizu Mavčič Foto: PU Kranj Slovenske novice: Igor Sajovic, pogrešan, Kranj
Včeraj, 8. junija, so vnovič organizirali iskalno akcijo za pogrešanim 48-letnim Igorjem Sajovicem iz Kranja, ki je izginil 15. maja.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so včeraj pogrešanega Kranjčana iskali kranjski policisti skupaj s poklicnimi gasilci GARS Kranj in podvodno reševalno službo. Pregledali so strugo in brežino reke Save vse do hidroelektrarne Mavčiče, a ga niso našli.

Foto: PU Kranj Igor Sajovic, pogrešan, Kranj

Kot smo že poročali, so Igorja Sajovica nazadnje opazili 15. maja okoli 12. ure, ko je na Cesti 1. maja v Kranju zapuščal stanovanjski blok. Uporabljal je kolo znamke Trek, sive barve. Oblečen je bil v rumeno majico in črne hlače.

Visok je okoli 185 centimetrov, ima kratke lase.

Kdor bi karkoli vedel o pogrešanem, naj sporoči na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Policija išče tudi tovornjakarja

Gorenjski prometni policisti pa so včeraj na avtocesti Kranj vzhod–zahod obravnavali škodo, ki jo je v noči s 7. na 8. junij povzročil voznik tovornega vozila. Trčil je v odbojno ograjo in jo poškodoval v dolžini kar 35 metrov. Neznanega voznika oziroma povzročitelja še iščejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.