Gorenjska
4645 ogledov

Pogrešanega Kranjčana zaman iskali tudi potapljači

Reka Sava blizu Mavčič
1/2
M. Ha. Reka Sava blizu Mavčič.
Včeraj, 8. junija, so vnovič organizirali iskalno akcijo za pogrešanim 48-letnim Igorjem Sajovicem iz Kranja, ki je izginil 15. maja.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so včeraj pogrešanega Kranjčana iskali kranjski policisti skupaj s poklicnimi gasilci GARS Kranj in podvodno reševalno službo. Pregledali so strugo in brežino reke Save vse do hidroelektrarne Mavčiče, a ga niso našli.

Slovenske novice: Igor Sajovic, pogrešan, Kranj | Avtor: PU Kranj Igor Sajovic PU Kranj

Kot smo že poročali, so Igorja Sajovica nazadnje opazili 15. maja okoli 12. ure, ko je na Cesti 1. maja v Kranju zapuščal stanovanjski blok. Uporabljal je kolo znamke Trek, sive barve. Oblečen je bil v rumeno majico in črne hlače.

Visok je okoli 185 centimetrov, ima kratke lase.

Kdor bi karkoli vedel o pogrešanem, naj sporoči na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Policija išče tudi tovornjakarja

Gorenjski prometni policisti pa so včeraj na avtocesti Kranj vzhod–zahod obravnavali škodo, ki jo je v noči s 7. na 8. junij povzročil voznik tovornega vozila. Trčil je v odbojno ograjo in jo poškodoval v dolžini kar 35 metrov. Neznanega voznika oziroma povzročitelja še iščejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.