Policist trčil na nujni vožnji

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Med včerajšnjimi dogodki, ki so jih izpostavili s Policijske postaje Kranj, je pet prometnih nesreč, od tega dve s telesnimi poškodbami udeležencev. Med njimi je tudi nesreča v kranjskem naselju Planina, ki jo je povzročil policist na nujni vožnji. V kriminaliteti pa izstopa dogodek pod Kriško goro: s parkiranega vozila je namreč neznanec kar odrezal kos stekla z vinjeto.
Oglej si celoten članek

V Radovljici je tako voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in povzročil prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.

V še eni nesreči z lažjimi poškodbami pa so bila udeležena tri vozila. V Kranju je policijsko vozilo na nujni vožnji v križišču trčilo z drugim vozilom in zaradi odboja poškodovalo še en stoječ osebni avtomobil. Proti policistu poteka prekrškovni postopek.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo v Zgornjih Bitnjah in vlom v hišo v Žabnici. Zelo pa je bil zagotovo jezen lastnik avta na Zgornjem Vetrnem, kjer je parkirišče za strmo pot na Kriško goro: neznanec je namreč z vozila kar odrezal kos stekla z vinjeto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.