Gorenjska
12693 ogledov

Policist trčil na nujni vožnji

Nesreča na Planini Facebook
Med včerajšnjimi dogodki, ki so jih izpostavili s Policijske postaje Kranj, je pet prometnih nesreč, od tega dve s telesnimi poškodbami udeležencev. Med njimi je tudi nesreča v kranjskem naselju Planina, ki jo je povzročil policist na nujni vožnji. V kriminaliteti pa izstopa dogodek pod Kriško goro: s parkiranega vozila je namreč neznanec kar odrezal kos stekla z vinjeto.

V Radovljici je tako voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in povzročil prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.

V še eni nesreči z lažjimi poškodbami pa so bila udeležena tri vozila. V Kranju je policijsko vozilo na nujni vožnji v križišču trčilo z drugim vozilom in zaradi odboja poškodovalo še en stoječ osebni avtomobil. Proti policistu poteka prekrškovni postopek.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo v Zgornjih Bitnjah in vlom v hišo v Žabnici. Zelo pa je bil zagotovo jezen lastnik avta na Zgornjem Vetrnem, kjer je parkirišče za strmo pot na Kriško goro: neznanec je namreč z vozila kar odrezal kos stekla z vinjeto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.