Pomagajte narisati nasmeh

Foto: Peter Šalamon
Foto: Peter Šalamon
Eurospin je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) tudi letos pripravil dobrodelno akcijo. Ob junijskih in septembrskih nedeljah ob tem pripravljajo posebne dogodke. Tokrat so se ustavili v Kranju.
Oglej si celoten članek

Kar sedem nedelj v juniju in septembru bodo na različnih parkiriščih Eurospinovih poslovalnic poskrbeli za zabavne aktivnosti za male in velike. Pripravili so ustvarjanje s kredami, poligone in ciljanje v tarčo ter tekmovanja družin. Udeleženci se na vsakem nedeljskem dogodku potegujejo tudi za bogate nagrade za otroke – kolesa, skiroje, čelade, nahrbtnike, žoge in darilne bone.

Foto: Peter Šalamon

Danes se je karavana dobrodelnosti ustavila pred poslovalnico Eurospin na Planini v Kranju. »Skupaj z ZMPS že četrto leto zapored organiziramo dobrodelni projekt, s katerim zbiramo sredstva za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Letošnji projekt smo poimenovali Pomagajte narisati nasmeh. V Eurospinu tokrat polnimo šolske torbe s pomočjo barvnih kred, ki jih je mogoče kupiti v vseh naših poslovalnicah, od vsakega prodanega zavoja pa bomo 1 evro podarili ZPMS za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Pomagate pa lahko tudi tako, da pošljete sporočilo SMS s ključno besedo SMEH5 na številko 1919 in prispevate 5 evrov,« nam je povedal področni vodja Eurospina za Gorenjsko in Ljubljano Damir Selimović. Ob tem še dodaja, da je odziv ljudi izredno dober.

Foto: Peter Šalamon

Nedeljska druženja bodo prihodnje nedeljo nadaljevali v Novem mestu, zadnjo nedeljo v juniju pa se bodo ustavili v Izoli. Po poletnem predahu bodo nedeljska druženja nadaljevali 5. septembra, ko bodo obiskali Ptuj, sledila pa bosta še dogodka v Sežani 12. septembra in v Novi Gorici 19. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:32 14. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.