Gorenjska
267 ogledov

Pomagajte narisati nasmeh

Peter Šalamon
Eurospin je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) tudi letos pripravil dobrodelno akcijo. Ob junijskih in septembrskih nedeljah ob tem pripravljajo posebne dogodke. Tokrat so se ustavili v Kranju.

Kar sedem nedelj v juniju in septembru bodo na različnih parkiriščih Eurospinovih poslovalnic poskrbeli za zabavne aktivnosti za male in velike. Pripravili so ustvarjanje s kredami, poligone in ciljanje v tarčo ter tekmovanja družin. Udeleženci se na vsakem nedeljskem dogodku potegujejo tudi za bogate nagrade za otroke – kolesa, skiroje, čelade, nahrbtnike, žoge in darilne bone.

 | Avtor: Peter Šalamon Peter Šalamon

Danes se je karavana dobrodelnosti ustavila pred poslovalnico Eurospin na Planini v Kranju. »Skupaj z ZMPS že četrto leto zapored organiziramo dobrodelni projekt, s katerim zbiramo sredstva za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Letošnji projekt smo poimenovali Pomagajte narisati nasmeh. V Eurospinu tokrat polnimo šolske torbe s pomočjo barvnih kred, ki jih je mogoče kupiti v vseh naših poslovalnicah, od vsakega prodanega zavoja pa bomo 1 evro podarili ZPMS za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Pomagate pa lahko tudi tako, da pošljete sporočilo SMS s ključno besedo SMEH5 na številko 1919 in prispevate 5 evrov,« nam je povedal področni vodja Eurospina za Gorenjsko in Ljubljano Damir Selimović. Ob tem še dodaja, da je odziv ljudi izredno dober.

 | Avtor: Peter Šalamon Peter Šalamon

Nedeljska druženja bodo prihodnje nedeljo nadaljevali v Novem mestu, zadnjo nedeljo v juniju pa se bodo ustavili v Izoli. Po poletnem predahu bodo nedeljska druženja nadaljevali 5. septembra, ko bodo obiskali Ptuj, sledila pa bosta še dogodka v Sežani 12. septembra in v Novi Gorici 19. septembra.

Komentarjev 1
  • Ronald_Redding 11:32 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦