Posekal drevesa in odstranil mejnike

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Policisti so včeraj v Tržiču dobili prijavo občana, da so mu z zemljišča posekali drevesa in odstranili mejnike.
Oglej si celoten članek

Kot so nam danes pojasnili na PU Kranj, so policisti ugotovili, da je nekdo posekal tri drevesa in s tem povzročil manjšo škodo fizični osebi. Ker postopek še poteka, nam več podatkov niso mogli posredovati.

Eno najbolj pogostih dejanj, ki jih gorenjski policisti obravnavajo v sklopu kriminalitete, je poškodovanje vozil.

Včeraj, denimo, so dobili prijavo iz Kranja, da so občanu neznanci poškodovali avto, pri čemer je nastala manjša škoda. En dan prej je storilec na Bledu poškodoval lak na vozilu.

Nedavno je storilec na Srednji Dobravi prerezal pnevmatiki na  vozilu oškodovanca, v Gozd Martuljku je bil poškodovan osebni avtomobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:09 3. Julij 2021.

    đonson - tat, kdaj boš crknu in nehal nadlegovati delovne Slovence ti mrš to ? !

  • 11:36 3. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 10:06 3. Julij 2021.

    tukaj pri avtih naj malo več zapišejo. turisti predvsem lastniki avtodomov se izogibajo na polno prenočevanju v zato urejenih mestih, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.