Gorenjska
2286 ogledov

Posekal drevesa in odstranil mejnike

Sekira. Shutterstock Fotografija je simbolična.
Policisti so včeraj v Tržiču dobili prijavo občana, da so mu z zemljišča posekali drevesa in odstranili mejnike.

Kot so nam danes pojasnili na PU Kranj, so policisti ugotovili, da je nekdo posekal tri drevesa in s tem povzročil manjšo škodo fizični osebi. Ker postopek še poteka, nam več podatkov niso mogli posredovati.

Eno najbolj pogostih dejanj, ki jih gorenjski policisti obravnavajo v sklopu kriminalitete, je poškodovanje vozil.

Včeraj, denimo, so dobili prijavo iz Kranja, da so občanu neznanci poškodovali avto, pri čemer je nastala manjša škoda. En dan prej je storilec na Bledu poškodoval lak na vozilu.

Nedavno je storilec na Srednji Dobravi prerezal pnevmatiki na  vozilu oškodovanca, v Gozd Martuljku je bil poškodovan osebni avtomobil.

Komentarjev 4
  • lada 15:09 03.julij 2021.

    đonson - tat, kdaj boš crknu in nehal nadlegovati delovne Slovence ti mrš to ? !

  • Lorraine_Johnson 11:36 03.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • rd2dmk2 10:06 03.julij 2021.

    tukaj pri avtih naj malo več zapišejo. turisti predvsem lastniki avtodomov se izogibajo na polno prenočevanju v zato urejenih mestih, ker povsod drugod ne plačujejo niti turistične takse ne ostalih stroškov, ki jih recimo hotelski gost plača. in marsikomu poči ...prikaži veči film, ko mora še za temi nesramneži, ki nimajo nobenega spoštovanja do naše države še čistit. pa rudi domači smo kar lepe cvetke, marskikje kmet ne more niti na travniku po košnji trave pospravit ne da bi turisti vse okupirali.