Poskušal krasti s snemalno napravo

Foto: Profimedia Simbolična fotografija
Simbolična fotografija
Včeraj so kranjski kriminalisti s kazensko ovadbo privedli na Okrožno sodišče v Kranju Ljubljančana, utemeljeno osumljenega dveh premoženjskih kaznivih dejanj. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da kriminalisti moškega, v preteklosti že obravnavanega zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, utemeljeno sumijo poskusa velike tatvine z nameščanjem snemalne naprave v enem od prostorov v trgovini na območju Kranja. Osumljenega so zalotili pri samem dejanju v torek, 26. januarja.  

V drugem primeru iz začetka letošnjega januarja pa je omenjeni Ljubljančan osumljen tatvine nekaj tisoč evrov iz pisarne v trgovini v okolici Ljubljane. Okoliščine kažejo, da je pri izvršitvi te tatvine izkoristil krajšo odsotnost zaposlenih.

A preiskava, kot pojasnjujejo s PU Kranj, še ni končana, kajti osumljencu je pri izvrštivi kaznivih dejanj pomagal še nekdo, zaenkrat je to neznana oseba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.