Gorenjska
538 ogledov

Poskušal krasti s snemalno napravo

lisice pripor aretacija Simbolična fotografija
Včeraj so kranjski kriminalisti s kazensko ovadbo privedli na Okrožno sodišče v Kranju Ljubljančana, utemeljeno osumljenega dveh premoženjskih kaznivih dejanj. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da kriminalisti moškega, v preteklosti že obravnavanega zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, utemeljeno sumijo poskusa velike tatvine z nameščanjem snemalne naprave v enem od prostorov v trgovini na območju Kranja. Osumljenega so zalotili pri samem dejanju v torek, 26. januarja.  

V drugem primeru iz začetka letošnjega januarja pa je omenjeni Ljubljančan osumljen tatvine nekaj tisoč evrov iz pisarne v trgovini v okolici Ljubljane. Okoliščine kažejo, da je pri izvršitvi te tatvine izkoristil krajšo odsotnost zaposlenih.

A preiskava, kot pojasnjujejo s PU Kranj, še ni končana, kajti osumljencu je pri izvrštivi kaznivih dejanj pomagal še nekdo, zaenkrat je to neznana oseba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.