Poziv vozniku, naj se oglasi policiji

Foto: PU Kranj Tu, v Bistrici pri Tržiču, se je zgodila prometna nesreča 6. decembra 2022 okoli 10.30.
Foto: PU Kranj Tu, v Bistrici pri Tržiču, se je zgodila prometna nesreča 6. decembra 2022 okoli 10.30.
S Policijske uprave Kranj so danes popoldne na medije naslovili zaprosilo zaradi včerajšnje prometne nesreče v Bistrici pri Tržiču, v kateri se je poškodoval pešec.
Oglej si celoten članek

Tržiški policisti so namreč dobili prijavo o prometni nesreči, ki se je zgodila 6. decembra okoli 10.30 v Bistrici pri Tržiču (Deteljica) na parkirnem prostoru. V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec, ki je prečkal vozišče.
Voznik temnejšega osebnega avtomobila se je na kraju ustavil in nudil pomoč pešcu, bil tam tudi, ko je prispelo zdravstveno osebje. Vendar si udeleženca prometne nesreče med seboj nista izmenjala podatkov. Ker so pri pešcu pozneje ugotovili telesne poškodbe, mora tovrstno nesrečo obravnavati policija.
Policisti tako pozivajo voznika, naj se oglasi na Policijski postaji Tržič ali pokliče na interventno stevilko 113. Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, pa prosijo, naj pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.