Gorenjska
450 ogledov

Poziv vozniku, naj se oglasi policiji

Bistrica pri Tržiču, prometna nesreča PU Kranj Tu, v Bistrici pri Tržiču, se je zgodila prometna nesreča 6. decembra 2022 okoli 10.30.
S Policijske uprave Kranj so danes popoldne na medije naslovili zaprosilo zaradi včerajšnje prometne nesreče v Bistrici pri Tržiču, v kateri se je poškodoval pešec.

Tržiški policisti so namreč dobili prijavo o prometni nesreči, ki se je zgodila 6. decembra okoli 10.30 v Bistrici pri Tržiču (Deteljica) na parkirnem prostoru. V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec, ki je prečkal vozišče.
Voznik temnejšega osebnega avtomobila se je na kraju ustavil in nudil pomoč pešcu, bil tam tudi, ko je prispelo zdravstveno osebje. Vendar si udeleženca prometne nesreče med seboj nista izmenjala podatkov. Ker so pri pešcu pozneje ugotovili telesne poškodbe, mora tovrstno nesrečo obravnavati policija.
Policisti tako pozivajo voznika, naj se oglasi na Policijski postaji Tržič ali pokliče na interventno stevilko 113. Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, pa prosijo, naj pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.