Pozor, ne plezajte po zasneženih strehah!

Foto: Žurnal24 main Še poleti je bolje prepustiiti opravila na strehi profesionalcem.
Foto: Žurnal24 main Še poleti je bolje prepustiiti opravila na strehi profesionalcem.
Tudi pozimi plošče, ki pretvarjajo sončno sevanje v električni tok, nadaljujejo z delom, vendar le, če so redno očiščene snega. No, to zelo dobro vesta tudi moška, ki sta v ponedeljek in torek, 29. in 30. novembra, padla s streh s sončnimi kolektorji.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes o nesrečah pojasnili, da sta oba moška čistila sončne celice, padla s strehe in se pri padcu poškodovala. Ena nesreča se je zgodila na območju Kranja, druga na območju Radovljice. Tuja krivda je izključena, so navedli policisti in pozvali k previdnosti.
V zvezi s padcem moškega na območju Kranja so policisti še dodali, da je moški čistil sneg s strehe zasebnega objekta in da je zdrsnil na snegu. Po izgubi ravnotežja je padel z višine približno štirih metrov ...

Previden pa je treba biti v teh dneh na spolzkih in ponekod zaradi nizkih temperatur poledenelih cestah. To je izkusila na poledenelem parkirišču na Golniku tudi občanka, ki se je včeraj pri padcu poškodovala. Tuja krivda ni bila ugotovljena, poročajo s PU Kranj.

Zagotovo pa so nesrečo včeraj preprečili policisti za izravnalne ukrepe: zaradi nezanesljive vožnje so namreč ustavili voznika in mu namerili kar 1,04 mg/l alkohola. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Iz prometa so ga izločili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.