Pri letališču se je zaletel v drevo

Foto: PU Kranj Nesreča blizu letališča, v kateri se je voznik zaletel v drevo.
Foto: PU Kranj Nesreča blizu letališča, v kateri se je voznik zaletel v drevo.
Danes, v torek, 11. maja, malo pred 7. uro zjutraj se je voznik na Spodnjem Brniku blizu letališča zaletel v drevo.
Oglej si celoten članek

Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v zdravstveno ustanovo, postopek pa še poteka, je v zvezi z nesrečo v občini Cerklje na Gorenjskem sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.

Voznik je bil edini udeleženec prej omenjene nesreče, vse pa kaže, da je vozil prehitro oziroma z neprilagojeno hitrostjo.

Do prihoda reševalcev in policije so ponesrečenemu vozniku pomagali mimoidoči.

Včeraj, v ponedeljek, so policisti na Gorenjskem prejeli pet obvestil o prometnih nesrečah, od teh sta bili dve s telesnimi poškodbami. Ena od teh se je zgodila na Jesenicah, kjer je, kot so zapisali, oseba padla s skirojem.

Na območju Tržiča pa so kriminalisti včeraj obravnavali požar v proizvodnem  podjetju. Okoliščine kažejo na tehnično okvaro in na nastanek materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Drevo mu je padlo na nogo

Škofjeloški policisti so sinoči obravnavali poškodbe moškega pri sečnji drevja. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je malo pred 21. uro v naselju Vincarje, občina Škofja Loka, delavcu padlo drevo na nogo.

Reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka so poškodovanega oskrbeli na kraju, do reševalnega vozila pa so nudili pomoč pri prenosu gasilci PGD Škofja Loka. Policisti so ob tem dogodku oziroma nesreči navedli, da je tuja krivda izključena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:05 11. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.