Gorenjska
1179 ogledov

Pri letališču se je zaletel v drevo

Pri letališču Brnik se je zaletel v drevo PU Kranj Nesreča blizu letališča, v kateri se je voznik zaletel v drevo.
Danes, v torek, 11. maja, malo pred 7. uro zjutraj se je voznik na Spodnjem Brniku blizu letališča zaletel v drevo.

Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v zdravstveno ustanovo, postopek pa še poteka, je v zvezi z nesrečo v občini Cerklje na Gorenjskem sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.

Voznik je bil edini udeleženec prej omenjene nesreče, vse pa kaže, da je vozil prehitro oziroma z neprilagojeno hitrostjo.

Do prihoda reševalcev in policije so ponesrečenemu vozniku pomagali mimoidoči.

Včeraj, v ponedeljek, so policisti na Gorenjskem prejeli pet obvestil o prometnih nesrečah, od teh sta bili dve s telesnimi poškodbami. Ena od teh se je zgodila na Jesenicah, kjer je, kot so zapisali, oseba padla s skirojem.

Na območju Tržiča pa so kriminalisti včeraj obravnavali požar v proizvodnem  podjetju. Okoliščine kažejo na tehnično okvaro in na nastanek materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Drevo mu je padlo na nogo

Škofjeloški policisti so sinoči obravnavali poškodbe moškega pri sečnji drevja. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je malo pred 21. uro v naselju Vincarje, občina Škofja Loka, delavcu padlo drevo na nogo.

Reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka so poškodovanega oskrbeli na kraju, do reševalnega vozila pa so nudili pomoč pri prenosu gasilci PGD Škofja Loka. Policisti so ob tem dogodku oziroma nesreči navedli, da je tuja krivda izključena.

 

Komentarjev 1
  • Wendi_Perez 15:05 11.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦