Pridržali nasilneža, ki je znašal nad svojci

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S Policijske uprave Kranj v zadnjih dveh dneh poročajo o več izbruhih nasilja. Po eno prijavo so prejeli z Bleda, iz Kranja in z Jesenic.
Oglej si celoten članek

Včeraj, v nedeljo, 11. septembra, so blejski policisti prjeli prijavo, da sta se na javnem kraju sprla dva moška, eden od njiju pa je bil pri tem lažje poškodovan. O dogodku policisti še zbirajo obvestila.
V soboto ponoči so spor in pretep med dvema občanoma prijavili tudi v Kranju, kjer je bil tudi en lažje poškodovan. Policisti so že ugotovili, kdo je kdo oziroma so ju identificirali. Še vedno pa o vseh okoliščinah zbirajo obvestila.
Jeseniški policisti pa so v soboto pridržali moškega, ki je bil nasilen do svojcev v zasebnem prostoru. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Padla čez most v Škofji Loki

Brez nasilja oziroma brez tuje krivde pa je bil sobotni "dogodek" v Škofji Loki, so sporočili policisti. Na javnem kraju se je, kot so navedli, poškodovala ženska. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so namreč objavili, da je v soboto, 10. septembra, ob 4.22 v bližini avtobusne postaje v Škofji Loki oseba padla čez most. Gasilci PGD Škofja Loka so jo oskrbeli, prenesli čez reko Soro in s tehničnim posegom dvignili nazaj na most in izročili reševalcem Nujne medicinske pomoči Škofja Loka v nadaljnjo oskrbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.