Gorenjska
1136 ogledov

Pridržali nasilneža, ki je znašal nad svojci

Pest Shutterstock
S Policijske uprave Kranj v zadnjih dveh dneh poročajo o več izbruhih nasilja. Po eno prijavo so prejeli z Bleda, iz Kranja in z Jesenic.

Včeraj, v nedeljo, 11. septembra, so blejski policisti prjeli prijavo, da sta se na javnem kraju sprla dva moška, eden od njiju pa je bil pri tem lažje poškodovan. O dogodku policisti še zbirajo obvestila.
V soboto ponoči so spor in pretep med dvema občanoma prijavili tudi v Kranju, kjer je bil tudi en lažje poškodovan. Policisti so že ugotovili, kdo je kdo oziroma so ju identificirali. Še vedno pa o vseh okoliščinah zbirajo obvestila.
Jeseniški policisti pa so v soboto pridržali moškega, ki je bil nasilen do svojcev v zasebnem prostoru. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Padla čez most v Škofji Loki

Brez nasilja oziroma brez tuje krivde pa je bil sobotni "dogodek" v Škofji Loki, so sporočili policisti. Na javnem kraju se je, kot so navedli, poškodovala ženska. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so namreč objavili, da je v soboto, 10. septembra, ob 4.22 v bližini avtobusne postaje v Škofji Loki oseba padla čez most. Gasilci PGD Škofja Loka so jo oskrbeli, prenesli čez reko Soro in s tehničnim posegom dvignili nazaj na most in izročili reševalcem Nujne medicinske pomoči Škofja Loka v nadaljnjo oskrbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.